Ljekarski/sistematski pregled 04.04.2018.

Postovani clanovi Kluba i roditelji,

kao sto vec znate obavezni ljekarski /sistematski pregled je organizovan u Srijedu 04.04.2018. od 8:00 do 10:00 pa vas molim da to i ispostujete, jer su u Zavodu za sportsku medicinu to molili. Moj prijedlog je da dodjete sto ranije da bi i zavrsili sto ranije.

Na pregled treba ponijeti OBAVEZNO zdravstvenu knjizicu djeteta, uplatnicu (2004 i mladji placaju 10,00 KM i oni ne daju krv na analizu, a 2003 i stariji 20 KM i oni daju krv na analizu pa pazite sta jedete dan prije), onaj ko je prvi put na pregledu treba da ispuni formular (obavezno potpisan od strane roditelja) koji se moze naci i na facebook stranici Zavoda za sportsku medicinu. Urnek uplatnice i formulara sam poslao i opet cu poslati na nasu Viber grupu.

Djeca koja su uradila sistematski pregled u Zavodu za sport.med., a clanovi su nekog drugog Kluba (neki drugi sport) treba samo da to napomenu na recepciji Zavoda kako bi oni to verifikovali.

Moj prijedlog je da svi ponesu urin sa sobom od kuce kako u Zavodu nebi bilo problema da djeca nemogu izvrsiti nuzdu i dati urin na analizu, urin daju sva godista. Posudice za urin je najbolje kupiti u apoteci jer su sterilne.

Takodje bih zamolio nekoga od roditelja ko je u mogucnosti da bude u Zavodu dezurni, jer Sejla nece moci biti gore (radi prvu smjenu), a ja sam na putu tako da mi je to mali problem. Bitno je da su djeca mirna i tiha i za to im treba trener/tj dezurni roditelj da ih kontrolise i ako ima neki problem mozete mene nazvati na telefon bit cu dostupan. u svakom slucaju ko ne donese zdravstvenu knjizicu oni ga nece ni primiti bio trener gore ili ne.

 

Hvala na razumijevanju i vidimo se u petak na treningu !

Additional information